Het gezicht van KnikSprong 
Ik ben Marion Wermelink, geboren in 1970, samenwonend en moeder van 3 kinderen. Ik woon in het bosrijke  buitengebied van Denekamp (Overijssel), waar ook mijn praktijk aan huis gevestigd is. Na jaren werkzaam te zijn geweest in verschillende commerciële, leidinggevende en coachende functies bij o.a. een groot telecombedrijf, heb ik in 2004 het roer omgegooid. Ik heb gekozen voor mijn passie en ben gestart met de opleiding NLP Master, en aansluitend de 4-jarige opleiding tot psychodynamisch therapeut aan de Academie voor Psychodynamica. (voor meer info zie www.nvnlp.nl en  www.psychodynamica.nl). In 2008 ben ik gestart met mijn eigen praktijk “KnikSprong”.

 

“Elke crisis kan een kans zijn om een stap vooruit te zetten in je eigen ontwikkeling als mens, ongeacht je leeftijd”.
Al op jonge leeftijd werd ik voor de eerste keer geconfronteerd met de harde realiteit van het leven. Maar met het geloof in bovenstaande citaat ben ik begonnen aan een zoektocht naar mijn diepere drijfveren in dit leven. Daarin heb ik door de jaren heen zelf ondervonden hoe een crisis tot persoonlijke groei kan leiden. Met deze levenservaring kan ik mijn medemensen begeleiden in hun proces van verandering, ondersteunen bij een verwerkingsproces en coachen in hun zoektocht naar vrijheid.

Werkwijze
Voorafgaand aan een eventueel coachingstraject of therapeutische behandeling vindt een intake plaats. Tijdens deze intake staan kennismaking en analyse van de hulpvraag centraal. Aan het einde van het intake gesprek zullen we samen vaststellen of er voldoende wederzijdse respect en vertrouwen aanwezig is om het verdere traject in te gaan.